+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Richmond Teplice Reviews

Hotel ratings

86%
Very good

by 10 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    82%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    80%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Sort by:
Show:

Vladimíra

group of friends, 7.10.2018

Rakovník Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Úžasný ochotný personál, krásné ubytování, klidné prostředí

  • trvalo velmi dlouho než začala téct teplá voda, jinak absolutně žádný problém ani nespokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 20.9.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krásné ubytování v útulném, čistém prostředí. Pokoj krásně voněl. Příjemný a milý personál. Děkuji za Vaše služby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

young couple, 15.7.2018

Mlada Boleslav Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Výborná a velká snídaně, velký výběr a velmi dobře připravené!

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše perfektně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

family with young children, 28.5.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Pokoje čisté, v apartmánu velká koupelna s vanou, na chodbě balkón do zahrady, perfektní služby u snídaně, bohatá nabídka

  • Nelíbilo se mi, že každý náš pokoj byl v jiném patře

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Kalivoda

single traveler, 4.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Pekny, cisty a klidny hotel. Pohoda :-)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 13.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiří Kolář

group of friends, 12.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Velmi vstřícný personál

  • V celém hotelu je cítit cigaretový kouř. Je inzerováno parkování uvnitř objektu,ale fyzicky se jedná o dvě parkovací místa a v případě dvou větších aut je manipulace dost obtížná... V našem případě došlo bohužel k poškození masky vozu.

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 14.10.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Hotel má velmi výhodnou polohu v Teplicích. Je prímo v centru. Pokoje jsou prostorné a cisté....

  • Moznost hlídaného parkování je omezená a pro me jako zenu nemozná....obtízné parkování. Matrace a postel byla bohuzel velmi prolezelá a celá postel skrípala.....

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6