0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Richmond Teplice Recenzje

Ocena hotelu

86%
Bardzo dobrze

by 10 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    82%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    80%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Vladimíra

grupa przyjaciół, 7.10.2018

Rakovník Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Úžasný ochotný personál, krásné ubytování, klidné prostředí

  • trvalo velmi dlouho než začala téct teplá voda, jinak absolutně žádný problém ani nespokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.9.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné ubytování v útulném, čistém prostředí. Pokoj krásně voněl. Příjemný a milý personál. Děkuji za Vaše služby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

dorośli, 15.7.2018

Mlada Boleslav Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Výborná a velká snídaně, velký výběr a velmi dobře připravené!

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše perfektně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

rodzina z małym dzieckiem, 28.5.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Pokoje čisté, v apartmánu velká koupelna s vanou, na chodbě balkón do zahrady, perfektní služby u snídaně, bohatá nabídka

  • Nelíbilo se mi, že každý náš pokoj byl v jiném patře

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Kalivoda

podróżujący w pojedynkę, 4.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Pekny, cisty a klidny hotel. Pohoda :-)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 13.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiří Kolář

grupa przyjaciół, 12.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
52 %
  • Velmi vstřícný personál

  • V celém hotelu je cítit cigaretový kouř. Je inzerováno parkování uvnitř objektu,ale fyzicky se jedná o dvě parkovací místa a v případě dvou větších aut je manipulace dost obtížná... V našem případě došlo bohužel k poškození masky vozu.

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • Hotel má velmi výhodnou polohu v Teplicích. Je prímo v centru. Pokoje jsou prostorné a cisté....

  • Moznost hlídaného parkování je omezená a pro me jako zenu nemozná....obtízné parkování. Matrace a postel byla bohuzel velmi prolezelá a celá postel skrípala.....

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6